Laddar Evenemang

Kommande Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Hitta Evenemang

Evenemang Views Navigation

Evenemang Search

september 2018

Möjlighet att söka bidrag ur Valdemar Björkholtz fond

5 september 08:00 - 9 november 23:30

Information till dig som är intresserad av att söka bidrag ur Stiftelsen familjen Valdemar Björkholtz fond för gamla och sjuka Kriterierna för sökande är ålderstigna, äldre och sjuka personer (minst 55 år) som är bosatta och skrivna i Trelleborgs kommun. Bedömning kommer att göras utifrån den sökandes behov, resurser och ekonomiska förutsättningar utifrån förutbestämda principer som ligger i linje med fondens ändamålsparagraf och övriga underlag. Beslut kan inte överklagas. Det ekonomiska bidraget kan sökas till: Diverse hjälpmedel som inte bekostas…

Mer information »

Workshop med Remake

21 september 16:00 - 18:00
Regionmuseet Kristianstad Kristianstad, 29122 Sverige + Google Map

Välkommen på workshop under Framtidsveckan i Kristianstad. Ett påslakan blir en kasse, ett par jeans blir ett förkläde. Kom till vår workshop och sy en enkel bag eller testa att gör ett makraméarmband. Susanne Pecovnik, platsansvarig Remake Skåne Stadsmission, kommer att leda, berätta samt svara på de frågor som besökarna har under workshopen. Remake är återbruk för människa och miljö. Arrangeras i samarbete med Sensus Skåne Blekinge och Framtidssveckan.

Mer information »

Försäljning av matkassar 30 kr

25 september 13:00 - 15:00
Malmö Stadion, Eric Perssons väg 1
Malmö, 217 62
+ Google Map

Matkassar är ett projekt som Skåne Stadsmission driver tillsammans med IFK Malmö. Varje tisdag kl 13-15 finns vi och IFK Malmö på plats vid Stadion i Malmö och säljer matkassar för 30 kronor styck. Matkassarna är avsedda för människor som har svårt att få ekonomin att gå ihop. Pengarna går oavkortat till fri lek som handlar om att ge barn, 5-15 år, möjligheten att spela fotboll gratis i IFK Malmös regi. Barnen får också gratis träningskläder och fotbollsskor.

Mer information »
+ Exportera evenemang