Café David i Malmö söker timvikarier till köket

På människans uppdrag för ett medmänskligare Skåne

Skåne Stadsmission bildades 1916 och är en fristående, idéburen organisation som driver professionell, social verksamhet för människor i hemlöshet, beroendeproblematik och annan social utsatthet. Det dagliga arbetet spänner från akut nödhjälp till strukturerat förändringsarbete för individen. Arbetet utförs av utbildad och erfaren personal och utgår alltid från ett helhetsperspektiv med den enskilda människans behov i fokus. Skåne Stadsmission arbetar även med förändring i ett större sammanhang, genom att belysa orättvisor och skapa opinion där vi ser att det finns behov. Det handlar då främst om att öka medvetenheten om människors utsatthet och livsvillkor och därmed även skapa och kanalisera engagemang i samhället.

Om arbetsplatsen
Café David är en öppen verksamhet för människor som lever i någon form av utsatthet och drivs i form av en mötesplats och café. Här erbjuds människor en trygg plats att vara på. Café David tillgodoser akuta behov i form av mat, rena kläder, duschmöjligheter samt erbjuder en social gemenskap. Verksamheten stödjer deltagarna i den långsiktiga processen att förändra sina livssituationer och finns till hands i kontakten med berörda myndigheter. Aktiviteter och utflykter genomförs varje vecka tillsammans med deltagarna för att stimulera till en aktiv och positiv vardag.

Arbetsuppgifter i restaurangverksamheten
Arbetsuppgifterna består av att tillreda frukost, lunch mm. Planera och förbereda arbetet. Göra beställningar samt ta emot varor. Tillaga husmanskost, storkök, catering samt vissa administrativa uppgifter.

Profil
Erfarenhet av storkök är meriterande. Du bör vara stresstålig, ansvarstagande och ha en god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningen
Anställningen är en vid behovsanställning med start omgående. Arbetstiden förläggs dagtid mellan kl 06.30-15.00.

Kollektivavtal: Arbetsgivaralliansen Bransch- och löneavtal Vård och omsorg 

Sista ansökningsdag: 2019-11-18, urval sker löpande.

Ansökan skickas till: Är du intresserad av ett arbete som timvikarie hos oss är du välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) till ingrid.foschi@skanestadsmission.se.  

Kontakt
Ingrid Foschi
ingrid.foschi@skanestadsmission.se
040-664 22 52