Timvikariat till Unga Forum

Skåne Stadsmission och Malmö Mot Diskriminering vill att ungdomar i Skåne ska känna till sina rättigheter om de utsätts för rasprofilering och diskriminering.

Skåne Stadsmission utannonserar två timanställningar riktat till unga vuxna för att få en fot in i den idéburna sektorn och få vara med i projektledningen av projektet “Du ser ut som någon vi letar efter – rasprofilering utifrån ungas egna röster”.

Du som söker kommer att ingå i ett arbetslag där du kommer lära dig mer om rättighetsprinciperna och svenska lagar. Du kommer även få vara med och tycka till om material som tas fram och i den direkta kontakten med barn och unga när vi arbetar för att uppmärksamma rasprofilering och behovet av att prata om sina erfarenheter.

För att kunna söka måste du ha fyllt 18 år.

Utbildning/erfarenheter:

Inga förkunskaper krävs.

Om anställningen

Varaktighet
Två timvikariat

Omfattning: 2 timmar/vecka (Genomsnittligt beräknat)

Kollektivavtal
Vård och Omsorg – Arbetsgivaralliansen

Kontaktpersoner
Skicka CV och en kort text om dig själv till Projektledare Kamyar Alinejad kamyar.alinejad@skanestadsmission.se

 

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster

Skåne Stadsmission gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

_____________________________________________________________________________________________

Skåne Stadsmission arbetar för ett medmänskligt Skåne genom att försvara mångfalden, synliggöra samhällets orättvisor och få enskilda individer och organisationer att engagera sig för förändring. Skåne Stadsmissions verksamheter är uppskattade och har ett brett nätverk med många samarbetspartners inom bland annat kommun, kyrka, näringsliv. Antalet företag och privatpersoner som stödjer oss genom att skänka mat, produkter och/eller tjänster till våra verksamheter är många. Volontärer och frivilliga medarbetare är en viktig del i det dagliga arbetet i våra verksamheter. Vår vision: På människans uppdrag för ett medmänskligare Skåne.