Timvikarie till våra Second Handbutiker

Skåne Stadsmission bildades 1916 och är en fristående, idéburen organisation som driver professionell, social verksamhet för människor i hemlöshet, beroendeproblematik och annan social utsatthet. Det dagliga arbetet spänner från akut nödhjälp till strukturerat förändringsarbete för individen. Arbetet utförs av utbildad och erfaren personal och utgår alltid från ett helhetsperspektiv med den enskilda människans behov i fokus. Skåne Stadsmission arbetar även med förändring i ett större sammanhang, genom att belysa orättvisor och skapa opinion där vi ser att det finns behov. Det handlar då främst om att öka medvetenheten om människors utsatthet och livsvillkor och därmed även skapa och kanalisera engagemang i samhället.

Om tjänsten

Vår second hand är en central verksamhet bland våra sociala företag. Här får kläder och prylar nytt liv och här görs prisvärda inköp som bidrar till ett mer hållbart samhälle.

Vi har fyra butiker i Malmö som säljer allt från kläder, möbler och prylar till vårt eget klimatsmarta märke REMAKE. Som timvikarie arbetar du i alla våra fyra butiker i Malmö – Triangeln köpcentrum, Mobilia köpcentrum, Stora Kvarngatan 51 och Östra Förstadsgatan 25. I våra butiker arbetar du med försäljning och tar hand om våra kunder. Du har hand om kassan, prissätter, fyller på varor i butik och håller ordning och reda.

Våra butiker:

  • Triangeln köpcentrum, plan 2
  • Mobilia köpcentrum, Centrumhuset plan 1
  • Stora Kvarngatan 51 (Café & butik)
  • Östra Förstadsgatan 25

Läs mer om vår second hand här.

Vem söker vi?

Vi söker en timvikarie som kan täcka upp för ordinarie butikspersonal vid behov. Vi söker dig som är flexibel och kan hoppa in med kort varsel under vardagar, kvällar och helger.

Du ska ha ett intresse för second hand, hållbarhet och medmänsklighet. Du som söker bör ha tidigare butikserfarenhet eller erfarenhet av att arbeta i café, då en av våra butiker har caféverksamhet. Vi söker dig som är ansvarsfull, engagerad och har hjärtat på rätt ställe.

Hos oss får du ett roligt, socialt och kreativt extrajobb.

Ansökan

Sista ansökningsdag är 1 mars 2020. Intervjuer sker löpande.

Skicka CV och personligt brev till vanja.hultberg@skanestadsmission.se.