Sjuksköterska sökes till vår mottagning i Kristianstad

På människans uppdrag för ett medmänskligare Skåne

Skåne Stadsmission är en icke-vinstdrivande, idéburen organisation som drivs i stiftelseform. Organisationen har en över 100-årig erfarenhet av att arbeta med människor i utsatthet och arbetet har sett olika ut beroende på hur nöden över tid har gestaltats. Vår människosyn grundar sig på ett arbete för att ge alla människor ökad egenmakt.

Om arbetsplatsen:

Sedan 2001 driver Skåne Stadsmission samarbetet med Region Skåne.Vi har sjuksköterskemottagningar i Skåne, i Malmö, Kristianstad och i Helsingborg finns våra mottagningar. Stadsmissionshälsan är en målgruppsanpassad sjukvård utan tidsbokning och med möjlighet till rådgivning och stöd längs hela vårdkedjan. Målgruppen består till stor del av patienter med beroendeproblematik och psykisk ohälsa men även av andra som av olika anledningar har svårt att tillgodose sig den traditionella sjukvården. 

I Skåne Stadsmission kan du trivas, växa och påverka/göra skillnad. Här får du utvecklas – både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi utifrån visionen ”På människans uppdrag för ett mänskligare Skåne”. Nu söker vi en flexibel, drivande och självständig sjuksköterska till Stadsmissionshälsans mottagning i Kristianstad. 

Dina arbetsuppgifter kommer att vara: 

  • Erbjuda hälso-och sjukvård inom ramen för Stadsmissionshälsans uppdrag 
  • Hänvisa till och kontakta andra vårdgivare 
  • Erbjuda råd och stöd i patientens situation i dennes olika kontakter 
  • Tillsammans med övriga aktörer i det geografiska området arbeta kring enskilda patienter för att bredda den enskildes möjligheter till bästa tänkbara vård. 
  • Aktivt delta i utvecklingsarbete 

Önskvärd kompetens: 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika verksamhetsområden inom sjukvården och därmed en bred kompetens.

Personliga egenskaper: 

Målinriktad, engagerad, kreativ och flexibel. Du måste kunna vara tydlig och bestämd och ha en god samarbetsförmåga. Du är lugn och trygg. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

Anställningen:

Du kommer att ingå och samarbeta i vårt team som idag består av enhetschef, sjuksköterskor, läkare, tandläkare, tandsköterska och psykoterapeut  

Varaktighet: 191231 med evt förlängning
Arbetstid: Enligt överenskommelse
LönFast-, månads-, eller timlön
Kollektivavtal: Arbetsgivaralliansen Bransch- och löneavtal Vård och omsorg 

Sista ansökningsdag: 2019-10-31

Ansökan skickas till: Välkommen med ansökan till Skåne Stadsmission via e-post till ann.noren@skanestadsmission.seUrval kommer att ske löpande. 

Kontakt:

Ann Norén, Enhetshetschef Stadsmissionshälsan
0732–542191

ann.noren@skanestadsmission.se