Tillsammans med företag skapar vi ett medmänskligare Skåne

Genom att stödja Skåne Stadsmissions arbete för människor i utsatthet kan ert företag bidra till en hållbar utveckling och ta socialt ansvar. Ni stärker ert varumärke mot era kunder, samarbetspartners och medarbetare. Ni blir dessutom en förebild för andra företag i Skåne som gör att vi på sikt kan hjälpa fler människor. Välj det företagsstöd som passar er bäst eller kontakta oss för mer information.

Vill ditt företag skänka julklappar?

►Läs mer om vår julklappsinsamling!

Bli vänföretag

Vänföretag 20 000 kr

Bidra till våra akuta insatser som mat, kläder och tak över huvudet – hela året.

Vänföretag 50 000 kr

Stöd oss i vårt arbete och nätverka med andra företag som engagerar sig för ett bättre Skåne.

Vänföretag 100 000 kr

Gör skillnad i Skåne! Att få stöd i våra verksamheter kan för många vara starten på förändring.

Bli vår partner

Partnerföretag 200 000 kr

Stöd vårt arbete långsiktigt för ett bättre Skåne och engagera medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Huvudpartner 400 000 kr

Tillsammans skräddarsyr vi ett partnerskap som stärker ert varumärke och gör verklig skillnad för människor som lever i utsatthet i Skåne.

Kontakta oss om ni vill diskutera ett samarbete eller om ni har frågor

Julia Töringe
Ansvarig för företagssamarbeten
julia.toringe@skanestadsmission.se
0739-41 22 58

Så kan ert företag bidra till Agenda 2030

Genom att stödja Skåne Stadsmission kan ert företag bidra till FN:s globala mål för hållbar utveckling. Ni främjar särskilt tio av FN:s 17 hållbarhetsmål och vi arbetar tillsammans utifrån visionen om ett mänskligare samhälle för alla.

► Läs mer om vilka mål ni bidrar till

Våra Huvudpartners

Skånemejerier

Skånemejerier är vår Huvudpartner sedan 2020. Dessutom donerar Skånemejerier mejeriprodukter till våra verksamheter, för att produkter som inte kan säljas ska komma till nytta.

► Läs mer

Malmö FF

Från och med 2020 stödjer MFF Skåne Stadsmission som en del av föreningens samhällsengagemang. Ett tvåårigt samarbete som omfattar allt från kampanjer till klädinsamling.

► Läs mer

Postkodlotteriet

Postkodlotteriet skänker överskott från försäljning av lotter där medel fördelas till Stadsmissionerna runtom i landet. Där gör de stor nytta för människor i hemlöshet och utsatthet.

► Läs mer

Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån bidrar till flera Stadsmissioner där stödet riktas till våra verksamheter för människor som lever i hemlöshet, och pengarna går bland annat till våra öppna mötesplatser.

► Läs mer

Sparbanksstiftelsen Finn

När coronakrisen kom och läget blev akut gick Sparbanksstiftelsen Finn in med Blixstödet. Ett stöd till dem som drabbas hårt i spåren av viruset och ett sätt att göra det möjligt att fortsätta bedriva verksamhet.

► Läs mer

Kavlifonden

I samarbete med Kavli trust utvecklar Skåne Stadsmission under 2021 Stadsmissionens matbank i Skåne, för att utöka våra möjligheter att ta tillvara matsvinn och motverka matfattigdom i Skåne.

► Läs mer

Våra Partnerföretag

Våra vänföretag

Nyheter