Företagsstöd och samarbeten

Som företagsgivare stärker ni inte bara ert varumärke mot era kunder, samarbetspartners och medarbetare.
Ni blir dessutom en förebild för andra företag i Skåne som gör att vi på sikt kan vi hjälpa fler människor som lever i utsatthet. Som samarbetspartner gör ni skillnad för några av de mest utsatta människorna i Skåne.

Genom att stödja vårt arbete för människor i utsatthet tar ert företag socialt ansvar och bidrar till en hållbar utveckling.

Ge en företagsgåva

Så kan ert företag bidra till Agenda 2030

Genom att stödja Skåne Stadsmission kan ert företag bidra till FN:s globala mål för hållbar utveckling. Ni främjar särskilt tio av FN:s 17 hållbarhetsmål och vi arbetar tillsammans utifrån visionen om ett mänskligare samhälle för alla.

Kontakt

Nicolé Lindstrand
Marknadskoordinator
0766-47 15 10
nicole.lindstrand@skanestadsmission.se

Pernilla Jonsson
Kommunikation- och insamlingschef
0766-47 15 09
pernilla.jonsson@skanestadsmission.se

Våra partnerföretag

– Vi på Kraftringen är ett lokalt energibolag. Vårt fokus ligger på framtiden och ett hållbart samhälle. Att få vara med och stödja Stadsmissionens viktiga arbete med barn och unga är därför något som ligger oss varmt om hjärtat, säger Mia König, chef för Marknad och Kundupplevelser på Kraftringen.

– Det finns idag alldeles för många barn och familjer i vår stad som lever i utsatthet, och vi känner att vi har ett ansvar att hjälpa till. Som ett stort företag måste vi vara snälla, säger Linda Malmgren, Kommunikationschef på Massive Entertainment.

Våra vänföretag

Nyheter

Helsingborgshem