Laddar Evenemang

« All Events

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vårsalong och öppet hus

26 maj, 2022 11:00 - 17:00

Den 26 Maj är det är det dags för vernissage av vårsalongen på Skåne Stadsmissions Kreativa verkstad. I verkstaden på tredje våningen och i Café David kommer en mängd konstverk av deltagarna i Kreativa verkstaden att presenteras. Större delen av konstverken kommer också vara till salu och vid eventuell försäljning går pengarna till deltagarna i form av konstnärsmaterial och konstresa.

Vi är särskilt glada att i år visa en måleri-installation i form av ett tält sytt av målningar gjorda av deltagarna i verkstaden med titeln Gimme shelter samt ett antal kollektioner av t-shirts och tygkassar med unika screentryck av deltagarna som även de är till salu. Det kommer samtidigt att vara öppet hus med möjlighet att se våra verkstäder och bjudas på livemusik.

Skåne Stadsmission är en idéburen stiftelse som genom olika verksamheter arbetar med att hjälpa människor i olika former av socialt och strukturellt utanförskap som exempelvis hemlöshet, missbruk, psykisk ohälsa och ensamhet. I Kreativa verkstaden kan man delta i pågående projekt eller jobba på egen hand. Tanken är att hitta vad varje individ vill göra, tillgodose det så långt det går och låta det växa. Här finns möjlighet att spela musik, måla, sy, plantera, trycka i olika grafiska tekniker mm. Vi har en bred syn på vad kreativitet är, ibland kan ett samtal vara en första kreativ verksamhet som leder vidare till att något nytt uppstår, ibland är det att skriva en låt, måla eller söka ett jobb.

Vernissage: 26/5 2022 Mellan kl. 11.00 – 17.00 i Kreativa Verkstaden på 3:e våningen på Malmgatan 14/Korsgatan 14.

Detaljer

Datum:
26 maj, 2022
Tid:
11:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangör

Kreativa verkstaden på Café David

Plats

Skåne Stadsmission
Korsgatan 14
Malmö, 21132 Sverige
+ Google Map

Detaljer

Datum:
26 maj, 2022
Tid:
11:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangör

Kreativa verkstaden på Café David

Plats

Skåne Stadsmission
Korsgatan 14
Malmö, 21132 Sverige
+ Google Map