Snart slår vi upp dörrarna!

 

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Nu händer det grejer på Stadsmissionens Secondhand! Allt är som vanligt men bättre. Utbudet är det samma men mer strukturerat och tydligare. Butiken på Möllan har lite större fokus på kläder, skor och accessoarer och barnavdelningen bara växer och växer. Butiken på Värnhem har större fokus på porslin, prylar och böcker, men vi har såklart även kläder för hela familjen.

Snart öppnar vi upp vår tredje butik på Stora Kvarngatan 21 men det finns fortfarande en hel del att fixa. Allt är fortfarande kaos. Men om några veckor öppnar vi. El ska dras, golv ska fixas, väggar ska slås ut och lite till. Hyllor ska borras upp, möbler ska rullas in och tavlor ska spikas upp. Jag ser fram emot att fylla butiken med allt fint jag hittat på lagret. Vi planerar också för ett litet fik där du kan sitta och dricka kaffe medan du bläddrar bland böckerna. Fokus i denna butiken blir kuriosa, tavlor, böcker och möbler.

Det kliar i fingrarna men snart får jag börja inreda och fylla butiken. Så länge bakas det kakor, provsmakas och planeras. Det är Stadsmissionens catering som står för bakningen och menyn. Hittills har jag smakat kolasnittar, mazariner, äpplekakor och chokladbollar. Fantastiska kakor och bakverk.

I fiket kommer vi även sälja färskpressade juicer och smoothies. Perfekt på morgonen eller som mellanmål.

Vid pennan,

Li Odén
Enhetschef Stadsmissionens Secondhand

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset