Stöd vårt arbete med människor som flyr kriget i Ukraina

Skåne Stadsmission har lång erfarenhet av att snabbt ställa om för att möta akuta kriser. Med flyktingkrisen 2015 och pandemin i färskt minne mobiliserar vi nu för att stötta människor från krigets Ukraina.

Vi jobbar intensivt tillsammans med myndigheter och andra organisationer för att på bästa sätt kunna möta de människor som kommer hit från Ukraina. Vi behöver din hjälp och det finns många sätt för dig att engagera dig.

Så kan du hjälpa

Vi behöver pengar

Vi rustar för att kunna möta fler människor, vilket kräver resurser. Att skänka pengar till oss är det enklaste och bästa sättet att hjälpa till i den akuta situation står inför. Vi fortsätter samtidigt med vårt arbete att varje dag möta människor som lever i utsatthet och fattigdom. Skänk en gåva här via hemsidan och betala enkelt med kort eller swish.

Bli vår företagspartner

Vi behöver samarbeta med företag och organisationer i Skåne för att klara de utmaningar vi nu står inför. Läs mer och ta kontakt här.

Bli volontär hos oss

Som volontär kommer du att kunna vara till stor hjälp i vårt arbete med att möta människor i en svår situation. Vi bjuder in till digital informationsträff den 30 mars. Läs mer och anmäl ditt intresse här.

Ge en gåva

Skriv ett valfritt belopp

Så vet du att din gåva når fram

Vi arbetar hela tiden för att använda våra gåvor så effektivt som möjligt.

Skåne Stadsmission har 90-konto och granskas av Svensk Insamlingskontroll, som ställer krav på att minst 75 procent av intäkterna går till ändamålet. Vi ligger en bra bit över den gränsen – 2020 gick 82 procent av våra intäkter till våra sociala verksamheter. Vi är också medlemmar i Giva Sverige som arbetar för ett tryggt givande och professionell insamling och vi följer Givas kvalitetskod.

►Läs mer

Nyheter