Apelöga låter bilderna berätta

– För oss är det självklart att stödja Stadsmissionen i deras arbete med att göra Malmö till en bättre stad för alla, säger Christian Andersson, fotograf på Foto- och filmbyrån Apelöga.

Sedan 2016 har Fotobyrån Apelöga samarbetat med oss och bidragit med sin expertis. Det är något vi är mycket glada för då vi tror på att berätta med hjälp av bilder, samtidigt som det är en utmaning att fotografera i vår typ av verksamhet.

– Många av Apelögas bilder används kommersiellt för att marknadsföra olika företag och organisationer. Som fotograf kan det lätt bli att mycket handlar om kunder och pengar – ibland känns det skönt att ta ett steg tillbaka från allt det där. När vi fotograferar för Skåne Stadsmission gör vi det för att vi tror fullt ut på vad Stadsmissionen står för och vill vara med och bidra med det vi kan. Det är samtidigt skönt att det inte finns några pengar inblandade i vår relation, säger fotograf Christian Andersson på Apelöga.

Relaterade artiklar

En väckarklocka varje gång vi fotograferar

Det blir också en väckarklocka varje gång vi fotograferar om att människors liv kan se så olika ut. Och att våra behov av stöd kan se så olika ut.

►Läs mer

Fler samarbeten