Massive Entertainment inleder som första spelföretag ett långsiktigt samarbete med Skåne Stadsmission

Massive Entertainment är sedan 2019 Partnerföretag till Skåne Stadsmission. Syftet är att tillsammans verka för en trygg och socialt hållbar region, samt minska utanförskapet för barn och ungdomar.

– Vi har det alla väldigt bra, men det finns många barn och familjer som inte har detta och vi vill hjälpa dem. Genom att hjälpa till att minska utanförskapet i regionen hoppas vi kunna bidra till en bättre framtid. Vi hoppas att vårt engagemang kan inspirera andra företag att också bidra och stötta. Barnen är vår framtid och tillsammans kan vi göra skillnad, säger Linda Malmgren, Massive Entertainments kommunikationsdirektör.

Relaterade artiklar

Nu kör vi ut matkassar

Varje vecka delar vi ut matkassar till familjer som inte har tillräckligt att äta. Under coronakrisen har vi märkt att färre vågar sig hit för att hämta sin kasse. Massive ställer upp som volontärer och levererar nu matkassen utanför dörren.

►Läs mer

Massive ❤ Skåne Stadsmission

I år har Massive valt att istället för att köpa materiella julklappar till alla anställda donera julklappsgåvan till Skåne Stadsmission, som tack vare företagets generösa bidrag kommer kunna göra ännu mer för människor i utsatthet och fattigdom.

►Läs mer

Massive samlar in 250 kilo kläder till vår verksamhet

Under september samlade anställda på Massive Entertainment i Malmö in hela 250 kilo kläder till Skåne Stadsmission. Insamlingen är en del av Massives engagemang som partnerföretag till Skåne Stadsmission och ett sätt för företaget att ge tillbaka till sitt närsamhälle.

►Läs mer

Fler samarbeten