Nytt utseende – men vi har fortfarande samma uppdrag

Nu byter Skåne Stadsmission utseende.
Till en början digitalt, men snart kommer ni också att se att skyltar, bilar och andra ytor kommer att se lite annorlunda ut än innan.

Men vårt uppdrag och vad vi gör kommer inte att förändras. Vi fortsätter att kämpa för de som kämpar.

I mer än 100 år har Skåne Stadsmission funnits här. Även om samhället sedan dess är förändrat i grunden, så finns det utmaningar och samhällsproblem som fortfarande är desamma: Många människor i Skåne lever i social eller ekonomisk utsatthet.

Skåne Stadsmission har idag en mängd verksamheter i Malmö, Helsingborg och Stockholm. Vi träffar, stöttar och hjälper hundratals människor varje dag. Vi kämpar för de som kämpar och det kommer vi fortsätta att göra.

Enade tillsammans

Men från och med idag kommer vi se lite annorlunda ut. Vi säger farväl till vårt gamla utseende och välkomnar vårt nya. Skåne Stadsmission är en av tio regionala och lokala stadsmissioner i Sverige, som nu samtliga har liknande logotype och bildspråk.

– Vi är stolta över att stå enade med alla stadsmissioner i Sverige, för att tillsammans fortsätta vårt uppdrag för ett mänskligare samhälle, säger Anders Pramborn, direktor på Skåne Stadsmission.

Redan idag kan du se hur vi har uppdaterat vår hemsida och våra sociala medier. Inom kort kommer du också se hur alla andra ytor, där vår logotype och vårt varumärke syns, kommer att förändras.

Men, som sagt, vi fortsätter att arbeta för att minska utsattheten i Skåne – och vi är i fortsatt behov av att ditt stöd.

Läs mer om hur du blir månadsgivare!

Läs mer om hur du kan ge oss stöd!